Der Steinerne Schlüssel

2
691

Sprockhoff 852
Portaalgraf. Kamer 5,0 x 1,4/2,0 m. (trapezevorm).

Kaart Google Maps
Sprockhoff, Atlas der Megalithgräber Deutschlands, nummer 852

Foto’s Willem Donker, mei 2011 en juli 2015

2 REACTIES

  1. Vanuit Meppen beginnen we volgende week aan het tweede deel van onze fietstocht langs de hunebedden. Basismap hiervoor is Radroute der Megalithkultur. Zo te zien moeten we de fietstocht hier en daar wat aanpassen. Weten ze in Duitsland wel van dit vele en mooie werk ?

    • Goede vraag. Ik denk het niet. We hebben het wel links en rechts aangegeven bij Duitse instanties maar ik heb niet het idee dat ze er iets mee gedaan hebben. Ik wens jullie een goede fietstocht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.