Op 2 juni gaat het Hunebedcentrum weer open. Na meer dan 2 maanden dicht te zijn geweest kan het publiek weer naar binnen. Er is in de tussentijd flink gewerkt aan het corona bestendig maken van het museum. Er zijn wat beperkingen maar gelukkig is er nog veel te doen en te zien. Zo zijn er iedere dag demonstraties in het Oertijdpark, krijgt u gratis een wandelroute (het Bijvoetpad) en fietsroute (Flintenroute) mee en is er een speurtocht voor de kinderen.

Een van de nieuwe maatregelen is dat bezoekers van te voren een kaartje moeten kopen via de website en een tijdstip uitkiezen waarop het bezoek plaatsvind. Dat kan via https://www.hunebedcentrum.eu/tickets/

We hopen u snel weer te zien.

Vorig artikelHunebedden bezoeken per drone
Volgend artikelSteencirkels in ZW Ierland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.