Afbeelding van Marc Pascual via Pixabay
Afbeelding van Marc Pascual via Pixabay

Ingrediënten

  • 120 gram bloem
  • 200 ml melk
  • 1 ei
  • verse vlierbloesemschermen (vlierschermen moet je niet wassen – even goed uitschudden zodat er geen beestjes inzitten. Bij het wassen was je het stuifmeel en smaak eruit).
  • bakboter

Bereiding

STAP 1 – Maak een pannenkoekenbeslag met bloem, melk en ei. Zorg dat er geen klontjes in komen.

STAP 2 – Verhit een klontje boter in de koekenpan. Doe de vlierbloesem eerst in de pan en schenk er een pollepel beslag overheen. Is de pannenkoek droog van boven, dan keer je de pannenkoek om. Is de pannenkoek aan beide zijden bruin – dan is hij klaar.

Tekst door Nadine Lemmers – foto Jacqueline Speelman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.