De koning brengt bezoek aan Hunebedcentrum

0
1208
Borger: Werkbezoek van Zijne Majesteit de Koning aan Borger in het kader van de impact van de coronacrisis COVID-19 op de cultuur- en vrijetijd sector in de provincie Drenthe, woensdag 24 juni 2020. COPYRIGHT MARCEL JURIAN DE JONG

Op 24 juni heeft de koning een informeel bezoek gebracht aan de gemeente Borger-Odoorn. Het Hunebedcentrum speelde een hoofdrol in dit bezoek. Commissaris van de koning Jetta Kleinsma, gedeputeerde Henk Brink en een groep ondernemers uit Drenthe hebben een gesprek met hem gevoerd over de gevolgen van corona voor de toeristische sector. Na het gesprek heeft Harrie Wolters, directeur van het Hunebedcentrum, de koning het museum laten zien en was er een fotomoment bij het hunebed. En dat alles in een zonovergoten decor.

Meer informatie over het bezoek van de koning aan Borger zie https://www.koninklijkhuis.nl/actueel/nieuws/2020/06/24/koning-bezoekt-borger-voor-impact-coronacrisis-op-cultuur–en-vrijetijdssector-in-provincie-drenthe

Borger: Werkbezoek van Zijne Majesteit de Koning aan Borger in het kader van de impact van de coronacrisis COVID-19 op de cultuur- en vrijetijd sector in de provincie Drenthe, woensdag 24 juni 2020. COPYRIGHT MARCEL JURIAN DE JONG
Borger: Werkbezoek van Zijne Majesteit de Koning aan Borger in het kader van de impact van de coronacrisis COVID-19 op de cultuur- en vrijetijd sector in de provincie Drenthe, woensdag 24 juni 2020. COPYRIGHT MARCEL JURIAN DE JONG
Borger: Werkbezoek van Zijne Majesteit de Koning aan Borger in het kader van de impact van de coronacrisis COVID-19 op de cultuur- en vrijetijd sector in de provincie Drenthe, woensdag 24 juni 2020. COPYRIGHT MARCEL JURIAN DE JONG
Borger: Werkbezoek van Zijne Majesteit de Koning aan Borger in het kader van de impact van de coronacrisis COVID-19 op de cultuur- en vrijetijd sector in de provincie Drenthe, woensdag 24 juni 2020. COPYRIGHT MARCEL JURIAN DE JONG
Borger: Werkbezoek van Zijne Majesteit de Koning aan Borger in het kader van de impact van de coronacrisis COVID-19 op de cultuur- en vrijetijd sector in de provincie Drenthe, woensdag 24 juni 2020. COPYRIGHT MARCEL JURIAN DE JONG
Borger: Werkbezoek van Zijne Majesteit de Koning aan Borger in het kader van de impact van de coronacrisis COVID-19 op de cultuur- en vrijetijd sector in de provincie Drenthe, woensdag 24 juni 2020. COPYRIGHT MARCEL JURIAN DE JONG
Borger: Werkbezoek van Zijne Majesteit de Koning aan Borger in het kader van de impact van de coronacrisis COVID-19 op de cultuur- en vrijetijd sector in de provincie Drenthe, woensdag 24 juni 2020. COPYRIGHT MARCEL JURIAN DE JONG
Borger: Werkbezoek van Zijne Majesteit de Koning aan Borger in het kader van de impact van de coronacrisis COVID-19 op de cultuur- en vrijetijd sector in de provincie Drenthe, woensdag 24 juni 2020. COPYRIGHT MARCEL JURIAN DE JONG
Borger: Werkbezoek van Zijne Majesteit de Koning aan Borger in het kader van de impact van de coronacrisis COVID-19 op de cultuur- en vrijetijd sector in de provincie Drenthe, woensdag 24 juni 2020. COPYRIGHT MARCEL JURIAN DE JONG
Borger: Werkbezoek van Zijne Majesteit de Koning aan Borger in het kader van de impact van de coronacrisis COVID-19 op de cultuur- en vrijetijd sector in de provincie Drenthe, woensdag 24 juni 2020. COPYRIGHT MARCEL JURIAN DE JONG
Borger: Werkbezoek van Zijne Majesteit de Koning aan Borger in het kader van de impact van de coronacrisis COVID-19 op de cultuur- en vrijetijd sector in de provincie Drenthe, woensdag 24 juni 2020. COPYRIGHT MARCEL JURIAN DE JONG
Borger: Werkbezoek van Zijne Majesteit de Koning aan Borger in het kader van de impact van de coronacrisis COVID-19 op de cultuur- en vrijetijd sector in de provincie Drenthe, woensdag 24 juni 2020. COPYRIGHT MARCEL JURIAN DE JONG

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.