Tentoonstelling DIG IT ALL

0
681

Dinsdag werd de tentoonstelling DIG IT ALL geopend in het universiteitsmuseum Groningen ter ere van het honderdjarig bestaan van het Groninger Instituut voor Archeologie. Deze tentoonstelling is gemaakt door masterstudenten archeologie van de Rijksuniversiteit Groningen. DIG IT ALL onthult de grensverleggende technieken van de moderne archeologie; VR, 3D reconstructies, etc. Wij waren van de partij om een eerste blik te werpen op het eindresultaat. Zie hieronder enkele impressies. Mocht je in de buurt zijn, de moeite waard om even een kijkje te nemen.

Meer informatie zie https://www.rug.nl/university-museum/exhibitions/2020/dig-it-all-archeology-of-the-future

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.