Dinsdag werd de tentoonstelling DIG IT ALL geopend in het universiteitsmuseum Groningen ter ere van het honderdjarig bestaan van het Groninger Instituut voor Archeologie. Deze tentoonstelling is gemaakt door masterstudenten archeologie van de Rijksuniversiteit Groningen. DIG IT ALL onthult de grensverleggende technieken van de moderne archeologie; VR, 3D reconstructies, etc. Wij waren van de partij om een eerste blik te werpen op het eindresultaat. Zie hieronder enkele impressies. Mocht je in de buurt zijn, de moeite waard om even een kijkje te nemen.

Meer informatie zie https://www.rug.nl/university-museum/exhibitions/2020/dig-it-all-archeology-of-the-future

Vorig artikelDe koning brengt bezoek aan Hunebedcentrum
Volgend artikelRoyal visit to the Hunebed Centre

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.