Diederik Jekel bezoekt Hunebedcentrum

0
1144

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel is een nieuw project gestart. Op Youtube is een nieuwe reeks filmpjes te zien waarin Diederik ons meeneemt naar interessante plekken in Nederland.

Diederik omschrijft zijn programma als volgt: ‘Door corona of omdat vliegen zoveel CO2-uitstoot veroorzaakt, twijfelen steeds meer mensen om naar het buitenland te gaan. En eigenlijk hebben we ook een akelig mooi landje, daarom dacht ik om wat reisfilmpjes te maken van ons mooie landje. Vakantie in eigen land! De eerste provincie die ik aandoe is Drenthe omdat je overal sporen ziet van de ijstijden. UNESCO Geopark de Hondsrug is net zo speciaal als de Grand Canyon en wij hebben net als Stonehenge ook stenenstapels daar. Een kijkje in deze mooie provincie”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.