Trojaanse tin-oorlog en Odysseus’ oceaanroute

0
800

Auteur: Henk van Oosten

Op een eigen wijze gaat Henk van Oosten op zoek naar andere perspectieven om de Ilias en Odyssee te duiden. Zowel als lezer, maar ook als reiziger en zeiler. Met nieuwsgierigheid als drijfveer, met onzekerheid over de verhalen en de geheimzinnige metaforen. Met gebruik van huidige kennis en technologie. Vaststaande dogma’s laat Henk los om ruimte te scheppen voor andere ideeën en theorieën. Zijn focus ligt op de Atlantische wereld. In de Griekse wereld is niets concreets van Homerus’ verhalen gevonden.

Het hele artikel en tevens de samenvatting van het boek zie:

Wilt u meer weten over Henk van Oosten dan verwijzen we u graag naar het volgende artikel: https://medium.com/@fcameronlister/the-secrets-hidden-in-achilles-shield-a41e9fbe228f

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.