De informatiepanelen die bij de hunebedden in Drenthe en Groningen staan hebben allemaal een link naar meer informatie op een website inclusief een filmpje. Op Youtube zijn ze allemaal verzameld. Archeoloog Evert van Ginkel heeft ze gemaakt, ze zijn zeer informatief van aard. Als u meer wilt weten over de Nederlandse hunebedden dan is het aan te raden om eens naar deze filmpjes te kijken. Ze zijn te vinden op een speciaal Youtubekanaal : https://www.youtube.com/user/Hunebeddeninfo/videos

Vorig artikelChan Chan, hoofdstad van de Chimu dynastie in Peru
Volgend artikelReinsdorf
Harrie Wolters is algemeen directeur van het Hunebedcentrum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.