Nu de winter eraan komt moeten we er voor zorgen dat we onze vrijwilligers van goede materialen kunnen voorzien. Twee zaken zijn daarbij van groot belang, namelijk de ingangstent moet vervangen worden door een kiosk met een kacheltje en een wintertent voor in het Oertijdpark. Ook willen we graag via de smartphone extra verhalen gaan vertellen aan de bezoeker. Om dit allemaal mogelijk te maken is een financiële bijdrage gevraagd van het Kickstart Cultuurfonds van het Fonds van Cultuurparticipatie. Zij hebben hierin toegestemd. Met deze bijdrage gaan we nu snel het Hunebedcentrum winterklaar maken.

We bedanken het Kickstart Cultuurfonds voor hun bijdrage.

Vorig artikelWollschow 21
Volgend artikelMoerasspirea, een oerkrachtige aspirine in de prehistorie
Harrie Wolters is algemeen directeur van het Hunebedcentrum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.