Hunebedcentrum wordt Archeohotspot

0
682

ArcheoHotspots zijn plekken waar je zelf kennis kunt maken met archeologie. Op veel plekken is er ook vaak ruimte om eigen vondsten te laten onderzoeken, vragen te stellen en of mee te doen aan activiteiten of lezingen. Elke hotspot draait om publieksparticipatie. Het Hunebedcentrum haakt daarom aan bij het landelijke netwerk van Archeohotspots. Elke locatie is anders. Zo zal onze Archeohotspot zich ook blijven ontwikkelen.  

Online Hotspot
Ondanks de tijdelijk sluiting van het museum door corona is onze hotspot nu ook toegankelijk. We hebben namelijk verschillende online initiatieven. Meer lezen over archeologie en hoe een archeoloog te werk gaat? Kijk dan onze Archeohotspot rubriek op hunebednieuwscafe.nl. Een prangende vraag die je altijd al aan een archeoloog hebt willen stellen? Stuur nu een vraag in en misschien wordt hij beantwoord tijdens onze Q&A. Lees hier hoe je die in kunt sturen. Rondleidingen zijn momenteel even niet mogelijk maar je kunt nog steeds ook luisteren naar de verhalen van onze archeologen. Hier vind je verschillende podcasts over archeologie.

Vrijwilligers gezocht! 

Lijkt het je leuk om hierbij betrokken te zijn? Wil je meer informatie? Of vind je het leuk om zelf meer te leren over archeologie en vervolgens mensen te vertellen over hierover? Neem dan contact op met Riemke (rscharff@hunebedcentrum.nl). Je krijgt hiervoor van ons de handvaten die je nodig hebt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.