Eko-Tours is verhuisd

0
624

Sinds november vind je Eko-Tours op hun nieuwe locatie in Exloo aan de Valtherweg nummer 1. In het Eko-Punt vind je ook het Kluspunt en Fietstransferium en is de ontvangstruimte van Eko-Tours ingericht. Hier vertrekken de excursies naar het Drentse landschap met de prachtige natuur en cultuurhistorie. De excursies vinden plaats met elektrische terreinauto’s, onder leiding van een gids, en met elektrische Choppers, zonder gids, om het gebied te verkennen. De ontvangstruimte is sfeervol ingericht met mooie grote posters van de omgeving, een hunebed en de hunebedbouwers (in samenwerking met het Hunebedcentrum).

Eko-Tours verzorgt al ruim 4 jaar diverse excursies met de elektrische terreinauto’s, zoals de Winter-excursie, Ontdek Drenthe, de Wildpluk-excursie, Reeën safari, de Avond-tocht en Hunebed-excursie. Bij alle tours rijd je zelf in de elektrische terreinauto’s onder leiding van een gids die je meeneemt en alles vertelt over de mooie omgeving en bezienswaardigheden. De excursies op de andere elektrische voertuigen doe je zonder gids, maar met een digitale gids op een speciale app op je telefoon. Deze app wijst niet alleen de weg en neemt je mee langs de mooiste plekjes, maar bevat ook veel informatie over de route en bezienswaardigheden.

Eko-Tours breidt in 2021 verder uit met nieuwe excursies en nieuwe voertuigen, zoals een elektrische step – de Eko-Cruiser, een stoere Eko-Bike, nieuwe Eko-Trikes, en bijzondere 3-wieler-fietsen – alles elektrisch. Ook komen er nieuwe routes voor de verschillende voertuigen, zoals een tocht met meer aandacht voor het veengebied. Ook wordt samen met het Hunebedcentrum de Hunebed-highway-tour verder ontwikkeld. Met deze tocht is het mogelijk om het gebied verder te verkennen met bijzondere aandacht voor verhalen over de hunebedbouwers.

Voor meer informatie over Eko-Tours zie https://eko-tours.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.