Steentijdmiddag 2021 digitaal

0
502

Wil je de Steentijdmiddag bijwonen op zaterdag 6 februari. Meld je dan aan voor de livestream.

Programma 31ste Steentijd(mid)dag

  • datum: zaterdag 6 februari 2021

Vanwege de (corona-)omstandigheden is dit jaar gekozen voor een digitale Steentijdmiddag. Vanaf 13.00 uur zijn via een livestreamverbinding vier lezingen te volgen.

Aanmelden livestream

Meld u aan voor de livestream

Iedereen kan deze middag gratis volgen. U hoeft geen extra programma’s te downloaden of te installeren op uw computer. Na aanmelding ontvangt u een link, waarmee u via de browser op uw pc, laptop, tablet of smartphone de lezingen kunt volgen. De livestream is vanaf een kwartier voor aanvang online.

De organisatie beraadt zich nog op de mogelijkheid om tussen de lezingen door, of na afloop van de middag, een digitaal samenzijn in één of meer breakout room(s) in te lassen. Daarover volgt nog bericht.

Voorlopig programma

Lees en bekijk hier het (foto)verslag van de 30ste Steentijddag op zaterdag 1 februari 2020, gemaakt door Luc Amkreutz.

Wat is de Steentijddag?

De Steentijddag is een jaarlijks terugkerend evenement dat in principe altijd plaatsvindt op de eerste zaterdag in februari. Het is een initiatief van het Rijksmuseum van Oudheden en de Faculteit Archeologie van de Universiteit Leiden. De organisatie is in handen van de Stichting Steentijdarcheologie.

Lezingen en elkaars vondsten bekijken

De Steentijddag is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in de archeologie van de Steentijd. Het dagprogramma bestaat uit lezingen over allerlei aspecten van de Steentijd-archeologie, van het Midden-Paleolithicum tot en met het Laat-Neolithicum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.