Hedendaagse grafrituelen bij prehistorische grafmonumenten

0
577
Gedenken. Foto Fred van den Beemt

Met Fred van der Beemt, oud-archivaris van het Drents Museum en oud-beleidsmedewerker van de Provincie Drenthe, bespreken we hedendaagse rituelen bij prehistorische grafmonumenten. Tegenwoordig is Fred secretaris bij de AWN, penningmeester bij het Hunebedcentrum en is hij voorzitter van de Archeologische Vereniging Noord-Nederland. Bovenal is hij ontzettend bevlogen over alles wat met archeologie te maken heeft. In deze podcast vertelt hij over hoe prehistorische plekken nog steeds van betekenis zijn in ons dagelijks leven en omgang met de dood.  

De podcast is te beluisteren via Spotify. Klik hier voor de link.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.