Heeft u het Hunebedcentrum bezocht? Dan ben ik opzoek naar u!

0
423

Mijn naam is Lysanne en ik ben een Tourism Management student aan de NHLStenden. Voor mijn eindonderzoek, die ik schrijf voor het Hunebedcentrum, ben ik gaan kijken naar de relatie tussen hunebedden en zijn bezoekers. Hiervoor zou ik graag willen weten wat u motiveert om hunebedden te bezoeken en waarom u een bezoek brengt aan het Hunebedcentrum.  

De enquête bestaat uit meerkeuze en schaal vragen. De enquête duurt circa 15 minuten en uw antwoorden zijn volledig anoniem.  

Met de volgende link komt u terecht op de vragenlijst  

https://forms.gle/YAnPzBivT9czRwWY6

Uw inbreng wordt zeer op prijs gesteld! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.