Online congres experimentele archeologie – 29 maart t/m 1 april

0
453
EXARC congres 2021

EXARC is een Europese organisatie waar experimentele archeologie centraal staat. Honderden organisaties waaronder vele archeologische openluchtmusea zijn aangesloten. Ook het Hunebedcentrum is al jaren lid van EXARC. Van maandag 29 maart tot en met donderdag 1 april wordt het jaarlijkse congres online en gratis aangeboden. Er is een prachtig en zeer uitgebreid programma samengesteld. Als u geïnteresseerd bent in experimentele archeologie dan is het een mooie gelegenheid om kennis op te doen en kennis te maken met de mensen die zich wereldwijd bezighouden met experimentele archeologie.

Klik hier voor het programma.

U kunt zich aanmelden door een simpel formuliertje in te vullen. Klik hier voor het formulier.

Klik hier voor meer informatie over het huidige congres en de congressen van voorgaande jaren.

Exarc congres 2021

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.