Archeohotspot in het Hunebedcentrum

0
581
Gereedschappen gekregen van RAAP

Het Hunebedcentrum is al in eerder stadium benoemd tot nieuwe ArcheoHotspot in Drenthe. Helaas konden we alleen nog maar digitaal in actie komen in de afgelopen maanden. De sluiting van musea, vanwege corona, hebben wij vooral gebruikt voor onderhoud. Daarnaast is er gestart met het inrichten van een workshopruimte, die tevens zal dienen als een bezoekbare ArcheoHotspot. 


Deze ruimte komt tot stand met dank aan een aantal partijen. Het Archeologisch onderzoeks- en adviesbureau RAAP heeft archeologisch gereedschap aan het Hunebedcentrum geschonken dat goed van pas zal komen in deze ruimte.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van het Kickstartcultuurfonds

Gereedschappen geschonken door RAAP
Gereedschappen geschonken door RAAP

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.