Met PhD-student aan het Groninger Instituut van de Archeologie (GIA), Pir Hoebe, spreken we over big data in de archeologie. En meer in het bijzonder hoe je het in kunt zetten om meer te kunnen vertellen over de jagers-verzamelaars in Noordwest Europa ten tijde van het Laat-Paleolithicum en het Mesolithicum. In iets minder dan veertig minuten leren we een hoop over big data, waar je tegenaan loopt binnen de archeologie en over het leven als jager-verzamelaar.  

De podcast is te beluisteren via Spotify. Klik hier voor de link.

Vorig artikelMaak kennis met de Drents Prehistorische Vereniging (DPV)
Volgend artikelArie Goedhart

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.