In 2015 zijn we begonnen met het schrijven van artikelen op het Hunebednieuwscafe. Het begon als een simpele site waar af en toe een artikel op werd geplaatst. Al snel kwamen er nieuwe rubrieken bij, nieuwe auteurs, artikelen in het Engels en Drents, nieuwe zoekmogelijkheden via kaarten, podcasts, een interactieve kaart met alle Duitse hunebedden enz. Nu na 5 jaar is het uitgegroeid naar een site waar vele duizenden mensen iedere maand opnieuw zoeken naar artikelen. Bijna een half miljoen keer per jaar worden artikelen geraadpleegd. Daar zijn we blij mee. Ook de komende jaren zullen we hier volop mee verder gaan. We hopen dat onze bestaande auteurs blijven schrijven en we hopen ook dat er nieuwe auteurs bij zullen komen.

We willen iedereen bedanken voor het lezen van de artikelen en hopen dat u ons blijft volgen.

Vorig artikelHet Oertijdpark volop in bloei
Volgend artikelDe Nationale Archeologiedagen gaan weer van start!
Harrie Wolters is algemeen directeur van het Hunebedcentrum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.