Highlights langs de Hunebed Highway N34

0
715
Foto Hondsrug UNESCO Geopark

Het Hondsruggebied kun je ontdekken via de Hunebed Highway N34. Eigenlijk is deze weg de vervanging van de oude prehistorische route over de Hondsrug. Langs de weg is van alles te beleven. Hotspots en musea van het UNESCO Global Geopark, 47 Hunebedden, grote bossen, maar ook attractieparken als Drouwenerzand, Joy-time en Wildlands liggen binnen een steenworp afstand van de weg. 

Ga van de weg af om het Hondsruggebied te ontdekken. Bij de carpoolplaatsen kun je parkeren om op de fiets verder het gebied te gaan ontdekken. kun je zien welke afslag je moet nemen om jou bestemming te bezoeken.

De Hunebed Highway N34 moet een belevingsweg worden. Hier werken we met elkaar, met veel van onze partners binnen onze netwerkorganisatie aan. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.