Talkshow ‘Land vol archeologie’ focust op de hunebedden

0
500

Op vrijdag 16 juli om 19.00 uur presenteert de Stichting Archeologie & Publiek en ArcheoHotspots de tweede editie van de live-talkshow ‘Land vol archeologie’. De show wordt ditmaal uitgezonden vanuit de ArcheoHotspot van het Hunebedcentrum in Borger en is te volgen via een livestream.

De uitzending staat geheel in het teken van de bijzondere grafkamers uit de steentijd. Talkshowhosts Evert van Ginkel en Marie-France van Oorsouw ontvangen gasten aan tafel die allemaal op hun eigen manier ‘iets’ met hunebedden hebben. Archeo-reporter Agnes Westelaken is op pad gestuurd langs de Hunebed-highway en brengt verslag uit. Via de Mentimeter en chat nodigt Vera Verkooijen iedereen uit om vanuit huis mee te praten.

De aflevering is te bekijken via https://www.landvolarcheologie.nl/

De volgende uitzendingen worden telkens vanuit een andere ArcheoHotspot ergens in Nederland uitgezonden. Kijkers worden aangemoedigd om zelf filmpjes te maken van iets op archeologisch gebied dat zij onder de aandacht willen brengen. Ze kunnen die uploaden via https://www.landvolarcheologie.nl/ en maken kans om aan de talkshowtafel te worden uitgenodigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.