Biodiversiteit in Drenthe

0
930
Biodiversiteit © Foto Hans Dekker-Het Drentse Landschap

De natuur verandert, ook de Drentse natuur. We verliezen soorten waar we op gesteld zijn en die lange tijd bij Drenthe hoorden. We krijgen er nieuwe soorten gratis bij, waar we ook van kunnen genieten of waar we soms last van hebben. Hans Dekker beschrijft 25 jaar veranderingen in de Drentse

biodiversiteit. Volgens hem komt het er de komende jaren op aan zoveel van de voor Drenthe kenmerkende natuur als in redelijkheid haalbaar is te bewaren of te verbeteren. Daarnaast moeten we een warm welkom heten aan nieuwe soorten die hun plekje in ons landschap komen innemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.