Workshop weven op een prehistorisch gewichtengetouwtje – 21 augustus

0
666
gewichtengetouw

Tijdens deze workshop wordt er een eenvoudige wollen gordel geweven zoals die gemaakt werd in de bronstijd (de getouwtjes die we gebruiken zijn afgeleid van een bronstijd-bandweefgetouwtje). `s Ochtends beginnen we met een korte inleiding over weven (wat is weven, hoe werkt een eenvoudig weefraampje) en hoe werkt een gewichtengetouw. `s Middags gaan we een schering opzetten, een band weven en de mogelijkheden bekijken om je band af te werken.

Tijd: 11 – 16 uur Aantal deelnemers/sters: max 5 Workshop gaat in ieder geval door, ook als er maar 1 deelnemer is. Iedere deelnemer krijgt een eigen getouwtje tot haar/zijn beschikking. Opgeven via communicatie@hunebedcentrum.nl

Kosten: € 25,- per persoon (= inclusief materiaal en entreebewijs) Het Hunebedcentrum werkt niet met testen voor toegang voor de entree van het museum. Op verzoek van de workshopgever wordt verwacht dat je voor deelname aan deze workshop een CoronaCheck Qr-code/vaccinatiebewijs kunt tonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.