Het Hunebedcentrum is een PAN-meldingslocatie. Donderdag 14 oktober is er nog plek vrij om 11:30 uur. Heb jij meerdere archeologische objecten thuis waar je de vondstlocatie nog ongeveer van weet? en zou je het leuk vinden om meer te leren over je vondsten? Neem dan contact op met rscharff@hunebedcentrum.nl. Op de locatie van het Hunebedcentrum maken wij foto’s van jouw vondsten en leggen informatie vast in de PAN-database. Daarna mag je jouw vondsten weer mee naar huis nemen. Kun je 14 oktober niet? 25 november is het volgende meldmoment. 

Vorig artikelTouw maken van wilgenbast d.m.v. Twijnen
Volgend artikelMelden van archeologische vondsten aan PAN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.