Putting life into Neolithic houses

0
673

Een gesprek met professor Archeologie Annelou van Gijn over het project ‘Putting life into Neolithic houses’. Wat kan experimentele archeologie toevoegen aan het begrip van het leven uit de prehistorie?


Annelou van Gijn staat nationaal en internationaal bekend vanwege haar archeologische experimenten.
Voor meer informatie over het project, kijk op: https://www.universiteitleiden.nl/en/news/2020/10/putting-life-into-neolithic-houses-with-an-nwo-subsidy-we-will-bring-detail-in-our-image-of-past-domestic-activities

De podcast is te beluisteren via Spotify. Klik hier voor de link.

Annelou van Gijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.