Jarige Jan Wilken verrast

0
544

85 jaar en vrijwilliger bij het Hunebedcentrum en Wildlands, dat is natuurlijk enorm bijzonder. Jan Wilken is al sinds het einde van het vorige millennium verbonden aan het Hunebedcentrum en staat de laatste jaren vooral bij de entreebalie als host. Onze vrijwilligerscoördinator Maurice Weekhout en zijn collega van Wildlands Roely Hofman brachten een verrassingsbezoek bij de oudste vrijwilliger thuis. De pers was uitgenodigd en zodoende stond Jan Wilken op zijn oprit interviews te houden met de lokale pers. Hij ontving namens het Hunebedcentrum een groot pakket met allerlei lekkernijen uit de museumwinkel.

“Hij was overrompeld en vond het erg leuk”, aldus Maurice Weekhout. Afgelopen zomer stond Jan Wilken nog bezweet te helpen met het vlechten van wilgentenen rondom het Oertijdpark en als host maakt hij graag een praatje met onze bezoekers. We zijn trots dat we Jan Wilken als vrijwilliger hebben en hopen nog jaren van hem in goede gezondheid te kunnen genieten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.