Geopark Game – The Lost Collection

0
398

MET ALLE VRIJE DAGEN IN ZICHT:
speuren in de buitenlucht met Geopark Game – The Lost Collection

De Hondsrug  UNESCO Global Geopark lanceert speciaal voor deze kerstvakantie de gratis game The Lost Collection! Een leuke en leerzame manier om met het hele gezin Geopark De Hondsrug én Geopark Terra.Vita te verkennen.

Speurtocht langs geologisch en cultuurhistorisch erfgoed
The Lost Collection daagt spelers uit om naar dieren en dingen te speuren van nu, vroeger én uit de ijstijd. Je downloadt gratis de app, schakelt je locatie gegevens in en bekijkt hoe ver je verwijderd bent van een doelbestemming. Bij iedere doelbestemming valt iets leuks te beleven. Een quiz om je kennis te testen, de interessantste weetjes over beide geoparken of je speelt een mini-game waarmee je een (prehistorisch) dier of ding vangt. De opbrengst van de speurtocht vind je terug in je eigen bibliotheek.

Gratis beschikbaar voor iOS en Android
The Lost Collection is gratis te downloaden via de Google Play Store of de Apple App Store. Je telefoon heeft wel een GPS- en een camerafunctie nodig om alle functionaliteiten van de game te kunnen gebruiken.

Meer informatie Kijk op www.dehondsrug.nl/safaris/game-the-lost-collection/

QR Google Play Store
QR Apple App Store

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.