Reisboekenserie Mythische Stenen

0
736
Mythische Stenen deel 10

Hendrik Gommer en zijn vrouw reizen al jaren met een camper door Europa met als doel om de vele megalithische monumenten te bezoeken. Zijn reizen zijn beschreven in reisgidsen. Onlangs is deel 18 verschenen.

Mythische Stenen is een serie van ontdekkingsreisgidsen die reizigers langs de megalieten van Europa voert, vooral hunebedden, steencirkels en menhirs. De reiziger komt als vanzelf langs de mooiste plekjes en allerlei andere bezienswaardigheden. Zo biedt Mythische Stenen een ander perspectief op de landen van Europa, vanuit de ogen van onze voorouders in de steentijd.

Elk deel bevat honderden kleurenfoto’s. Nu met gratis 3D-brilletje en zonder verzendkosten!

De GPX-coördinaten van de belangrijkste hunebedden, drie sterren of hoger, in deel 2 -11 zijn nu ook te bestellen.

Op Youtube zijn tientallen filmpjes te zien van hunebedden in Europa en de bouw van een hunebed in Gelderland.

De serie kreeg/krijgt veel aandacht en lovende reacties in de media. Een paginagroot artikel verscheen in Dagblad van het Noorden, een nog groter en uitgebreider artikel verscheen in dagblad TrouwSpijkers met koppen en Langs de lijn en omstreken volgden. Meer recent besteedden Gelderland Nieuws TV en Radio 5 er aandacht aan. Verder kreeg de serie lovende reacties van o.a. het Hunebedcentrum, het Drents Museum, Kampeerauto, Topcamper en andere tijdschriften.

Meer informatie over de de boeken is te vinden op de website van Hendrik Gommer. Op deze website kunt u de boeken ook bestellen. De boeken zijn ook in de winkel van het Hunebedcentrum te koop.

mythische stenen overzicht deel 1
Mythische stenen overzicht deel 2
Megalithische stenen Overzicht deel 3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.