NLDoet – Help meebouwen aan het grootste insectenhotel van Drenthe!

0
412
wilde-bij-op-bloem-foto-karla-leeftink-het-drentse-landschap

Het Hunebedcentrum gaat samen met Het Drentse Landschap het grootste insectenhotel van Drenthe maken! Zo helpen we met elkaar de natuur een handje. Een groot insectenhotel gemaakt van verschillende natuurlijke materialen zodat allerlei soorten insecten hun eigen plek in dit hotel kunnen vinden. het hotel komt te staan in her oertijdpark waar veel wilde inheemse bloemen groeien en bloeien. Een voorwaarde voor het succes van een insectenhotel.

Help mee met het bouwen en/of vullen van het hotel tijdens NLDoet op zaterdag 12 maart 2022, vanaf 11 uur. Wil jij graag nieuwe mensen ontmoeten? Heb je zin in een dagje lekker buiten helpen met anderen? Of vind je het gewoon leuk om de handen uit de mouwen te steken? Meld je dan nu aan voor een actieve en gezellige dag bij het Hunebedcentrum.

Deze dag is leuk voor volwassenen en kinderen.  Voor ieder zijn er passende klussen om zo met elkaar aan het grootste insectenhotel te bouwen. Je kunt je aanmelden op de website van NLDoet of mailen naar communicatie@hunebedcentrum.nl.

*foto door Karla Leeftink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.