paardenbloem
paardenbloem

Ingrediënten

hand vol bloemen van de paardenbloem
50 gram havermout
50 gram amandelen
5 flinke eetlepels hazelnootpasta
scheut citroensap
1 à 2 eetlepels ahornsiroop
snufje kaneel
heel klein snufje zout

Bereiding

Snijd de paardenbloemen fijn en zet het apart.
Maal de havermout, maar niet helemaal tot meel. Maal de
amandelen fijn.
Doe alle ingrediënten, behalve de paardenbloemen, in een
schaal.
Kneed het tot een plakkerige bal. Voeg een beetje extra
hazelnootpasta toe als het niet goed plakt.
Vorm er kleine balletjes van. Rol de balletjes door de
paardenbloemsnippers en zet ze in de koelkast om op te
stijven.

Vorig artikelBosbeheer
Volgend artikelBrandnetel zevenbladpesto met
daslook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.