Bouwen aan het grootste insectenhotel van Drenthe

0
697
NLdoet - het bouwen van een insectenhotel

Zaterdag 12 maart 2022 stond in het teken van NLDoet bij het Hunebedcentrum. Samen met een grote groep vrijwilligers en Het Drentse Landschap bouwden wij een groot insectenhotel. Daarmee helpen we de natuur een handje. Een groot insectenhotel gemaakt van verschillende natuurlijke materialen zodat allerlei soorten insecten hun eigen plek in dit hotel kunnen vinden. Het hotel staat in het oertijdpark waar veel wilde inheemse bloemen groeien en bloeien. Een voorwaarde voor het succes van een insectenhotel.

Ben je ook opzoek naar vrijwilligers werk? Kijk dan eens bij al onze vrijwillige functies.

NLDoet – het bouwen van een insectenhotel
NLDoet – het bouwen van een insectenhotel
NLDoet – het bouwen van een insectenhotel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.