Mythische Stenen Deel 3: Schleswig-Holstein

0
334
Mythische Stenen deel 3 Schleswig Holstein

Dit deel bespreekt de megalieten rond en boven Hamburg en dus grofweg de Duitse deelstaat Schleswig-Holstein. In deze deelstaat zijn diverse typen dolmens te vinden, waaronder gangloze hunebedden, langgraven, ganggraven met een ronde kamer of een ovale kamer en steenkisten. We leren meer over de leefwijze van de Trechterbekermakers die de meeste hunebedden bouwden. Natuurlijk zien we weer tal van zeer bijzondere locaties, zoals de Lüneburger Heide en Sylt, en gravures waaronder de al bekend cups maar ook voetafdrukken in steen.

deel 3 mythische stenen Schleswig-Holstein

Dit boek is verkrijgbaar in de winkel van het Hunebedcentrum of via https://mythicalstones.eu/nl/mythische-stenenLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.