Online lezing: Over het bijzondere leven van de huismus – is geweest!

0
630
huismus Foto rene oosterhuis-Het Drentse Landschap

Online lezing: Over het bijzondere leven van de huismus

Datum: dinsdagavond 22 maart

Mensen genieten van vogels en waar kun je dat nu beter doen dan in je eigen tuin. Tuinvogel bij uitstek is de huismus, een soort waar René Oosterhuis (medewerker beleid bij het team Natuur & Landschap) al 15 jaar onderzoek naar doet.  Het “gewone bruine vogeltje” blijkt een bijzonder leven te hebben. Het onderzoek heeft een verrassend inzicht gegeven in het leven van de huismus waar tijdens de lezing op ingegaan wordt. Tijdens het tweede deel van de lezing zoomt René in op de vraag hoe je van je eigen tuin of erf een waar vogelparadijs maken.

Deze online lezing wordt georganiseerd door Het Drentse Landschap

Zie voor tijd en aanmelding: De huismus – (drentslandschap.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.