Ontmoet Oermensen tijdens het Oerweekend op 16 en 17 april 2022

0
754
TRB boerderij Frank Wiersema

Tijdens het paasweekend is er elke dag een Oertijdprogramma in ons Oertijdpark. Oermensen laten graag zien hoe mensen in de prehistorie jaagden, leefden en werkten. Op zaterdag 16 en zondag 17 april 2022 kun je ons Oerweekend bezoeken. Dan puilt ons Oertijdpark namelijk uit met prehistorische mensen. De hunebedbouwers en hun nazaten bootsen het leven in de prehistorie na. Met een groep oermensen worden de steentijd, de ijzertijd en de bronstijd tot leven gebracht. Er gebeurt van alles! Er wordt geleefd, gewerkt, gegeten, gedaan en gevoeld, zoals men lang geleden deed. Bezoek het Hunebedcentrum en ontmoet echte oermensen.

Een weekend vol met activiteiten, inbegrepen bij de reguliere entreeprijs. Genoeg redenen om tijdens dit weekend het Hunebedcentrum te bezoeken dus! Je kunt van te voren een entreebewijs reserveren via https://tickets.hunebedcentrum.nl/nl-NL/tickets

TRB Frank Wiersema

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.