Ingrediënten

1 bos jong paardenbloemblad
1/2 kop gedroogde abrikozen
1 kop walnoten
scheut olijfolie
snufje zout

Bereiding

Snijd het paardenbloemblad fijn. Snijd de abrikozen in stukjes. Maal de walnoten grof met een notenmaler of staafmixer. Doe de gemalen noten, de dadels, het paardenbloemblad en een scheut olijfolie in een maatbeker. Maal met de staafmixer tot het een dikke maar nog grove massa is. Maal niet te lang, anders wordt het te ‘zalvig’. Het mag nog stukjes bevatten. Lekker op een schijfje komkommer.

Vorig artikelDe fascinerende wereld van de Hunebedbouwers, 1989, VHS, 15 min.
Volgend artikelBROERS – Hoofdstuk 20

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.