Twijnen – Oertijdparkvaardigheden – deel 3

0
796

Het maken van touw is een techniek die vandaag de dag niet veel verschilt van vroeger. Al heb je tegenwoordig natuurlijk allerlei variaties, het twijnen is in de basis hetzelfde gebleven. Met de techniek die we in dit filmpje uitleggen kun je van vezels, plantaardig of dierlijk, een verbazingwekkend sterk touwtje maken.

Ben je benieuwd hoe je van bomen touw kunt maken? Kijk dan hier:

Deze publicatie en film maakt deel uit van het project Oerschool en oeracademie (met projectnummer NWA.1397.201.001 van het onderzoeksprogramma NWA Wetenschapscommunicatie 2020 dat (mede) is gefinancierd door de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).

NWO

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.