Boeren en Verzamelaars – Podcast met Henk Trip

0
478
podcast boeren

Henk Trip over zijn passie voor archeologie

Henk Trip is 62 jaar en al vanaf kleins af aan geïnteresseerd in archeologie. Een dag over de akker lopen is voor Henk nog steeds een genot. Hij voelt zich verbonden aan het landschap en aan Drenthe. Al vroeg raakte hij bevlogen door zijn schoolmeester Jeuring. Hij vond zelfs iets in de buurt van het grootste hunebed , D27, in Borger.  Van welke vondst werd hij het meest gelukkig? Wat vind hij belangrijk in het verzamelen? Henk Trip spreekt over zijn leven met archeologie en zijn fascinatie voor prehistorische vondsten.

Elke dinsdag een nieuwe aflevering over amateurs, zoekers, boeren en verzamelaars. Unieke verhalen vol vondsten, samenwerkingen en avonturen. Een kijkje in de ziel van mensen met en passie voor archeologie.

De podcast is te beluisteren via deze link: https://open.spotify.com/episode/2JIV9mcNNudIlKI6gZRIir?si=NAxqHbwbR1WxfqhyHAzZUA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.