Boeren en Verzamelaars

0
887
Jaap Beuker

Eerste aflevering met Jaap Beuker

Jaap Beuker is oud-conservator van het Drents museum, bezeten van archeologie en heeft in een werkzaam leven contact gehad met amateurarcheologen, boeren, zoekers en verzamelaars. In deze eerste aflevering verkennen we met Jaap Beuker de invloed van deze mensen op de wetenschappelijke archeologie. Maar ook hoe de archeologie is veranderd in haar houding tegenover deze amateurs. Wat heeft de archeologie van hen geleerd? Jaap Beuker spreekt over enkele samenwerkingsprojecten, de vele amateurs die archeoloog zijn geworden en waar de passie voor archeologie huist.

Elke dinsdag een nieuwe aflevering over amateurs, zoekers, boeren en verzamelaars. Unieke verhalen vol vondsten, samenwerkingen en avonturen. Een kijkje in de ziel van mensen met en passie voor archeologie.

De podcast is te beluisteren via Spotify. Klik hier voor de link.
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.