Junior congres over de Trechterbekerperiode

0
761

Studenten van de Rijksuniversiteit Groningen, ARCHON en het Hunebedcentrum organiseren een junior congres over de Trechterbekerperiode. Het aantal mensen dat binnen deze thematiek werkt groeit. Daarom willen we van de gelegenheid gebruik maken om elkaar te verbinden. Het congres zal in hybride vorm plaatsvinden op 13 juni 2022 in het Hunebedcentrum in Borger (Drenthe) met fysieke presentatoren, een fysiek publiek en een livestreamverbinding. 

Call for papersOm dit congres tot een succes te maken zijn we op zoek naar BA, MA, RMA en PhD studenten die hun onderzoek in het Engels willen presenteren over: de Trechterbekerperiode, een andere Neolithische cultuur als de Vlaardingencultuur, of een onderwerp over megalieten. Heb je interesse om je onderzoek te presenteren, laat het ons weten door een e-mail te sturen naar juniorcongrestrb@gmail.com. Vermeld je naam, instelling, e-mailadres en een korte samenvatting (max. 300 woorden) van het onderzoek dat je wil presenteren. Deadline is 1 mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.