Metaaldetectie met Tim en Jeffrey – podcast

0
585
podcast boeren

Tim Zijlstra en Jeffrey van der Vlis hebben vanaf jongs af aan iets met oude spullen en geschiedenis. Ze struinden menig akkers samen af vanaf de middelbare school en zijn steeds bekwamer geworden in de metaaldetectie. In het begin vonden ze alles mooi wat ze vonden en met de jaren groeide de kennis en de honger naar informatie. Ze vonden uiteindelijke de meest bijzondere munten uit bijvoorbeeld de Romeinse tijd.  Waar ligt hun passie? Wat hebben ze meegemaakt en welke vondst is hen dierbaar? Een gesprek hierover in de derde aflevering van Boeren & Verzamelaars.

Elke dinsdag een nieuwe aflevering over amateurs, zoekers, boeren en verzamelaars. Unieke verhalen vol vondsten, samenwerkingen en avonturen. Een kijkje in de ziel van mensen met en passie voor archeologie.

De podcast is te beluisteren via deze link: https://open.spotify.com/episode/0ayVVN6mxgP2v3BWRHVamM?si=cMWO93eMSxqj_R8qQ6uKpA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.