Stormschade bij Duits hunebed

0
608
Barskamp 3

Hunebed Barskamp 3 in het noordoosten van Nedersaksen in Duitsland heeft flinke schade opgelopen door de storm die op 21 oktober 2021 heeft plaatsgevonden. Een tweede fase van stormschade vond plaats in november 2021. Op onderstaande foto’s is het verschil tussen de oude en de nieuwe situatie duidelijk te zien. De archeologen verantwoordelijk voor de archeologische monumenten in dit gebied van Duitsland hebben besloten dat het hunebed wordt hersteld. Meer informatie zie (in het Duits) https://www.strahlen.org/tw/praehistorie/niedersachsen/barskamp3.html

Informatie verkregen via Uwe Neupert

Barskamp 3, foto 2014 Willem Donker
Steenkamer Schiering Midden, Barskamp 3
Barskamp 3, foto J.R.Bouma, 2022
Barskamp 3, foto J.R.Bouma, 2022
Barskamp 3, foto J.R.Bouma, 2022
Barskamp 3, foto J.R.Bouma, 2022
Barskamp 3, foto J.R.Bouma, 2022

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.