Albert Folkers – podcast

0
444
podcast boeren

Albert Folkers is in het dagelijks leven archiefmedewerker, maar al sinds de basisschool is hij verzot op stenen zoeken. Hij heeft in zijn leven veel gevonden en veel van zijn vondsten zijn in verschillende musea te bewonderen. Wat maakt stenen zoeken nu zo leuk en wat zijn de tips van Albert aan jonge stenenzoekers?

Elke dinsdag een nieuwe aflevering over amateurs, zoekers, boeren en verzamelaars. Unieke verhalen vol vondsten, samenwerkingen en avonturen. Een kijkje in de ziel van mensen met en passie voor archeologie.

De podcast is te beluisteren via deze link:https://open.spotify.com/episode/23zgL2phOx1WIo5rZwxqJm?si=4bf854542eae437b

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.