Fietsroute Borger – Hondsrug en ijstijden

0
540

Het Drentse Landschap heeft tientallen wandel- en fietsroutes ontsloten via de website www.eindjeomindrenthe.nl. Een van de fietsroutes is Borger – Hondsrug en ijstijden. Een route van 34 kilometer. Onderweg zie je hoe de ijstijden hun stempel op het Hondsruggebied gedrukt hebben. Je maakt een fietstocht langs onbekende wegen en paadjes over de flanken van de Hondsrug.

Startpunt

Parkeerplaats Hunebedcentrum,

Hunebedstraat 27, 9531 JV Borger.

Routebeschrijving via Google

Lengte route

34 km

GPS startpunt

52°55’48.7”N 6°48’03.0”E

Karakter route

Het grootste deel van de route gaat over fietspaden en rustige weggetjes. In de route zitten drie gedeeltes over (redelijke) zandwegen. Er wordt steeds een alternatief gegeven als u niet over onverharde wegen wilt fietsen.

Hier vindt u de route: https://eindjeomindrenthe.nl/hondsrug-ijstijden.html

Deze route is van Het Drentse Landschap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.