Gerke Holtrop en zijn leven met vondsten

0
429
podcast boeren

Gerke Holtrop  in 1940 geboren in Assen en woonde aan de rand van het Amelterbos. Hij had maar wat graag archeoloog geworden, maar dat liep even anders. Toch is zijn fascinatie voor stenen, fossielen en de oudheid altijd gebleven. Hij verzamelde zijn leven lang, struinde de akkers af, maar kwam ook in contact met boeren en verzamelaars. Hij kocht, vond en schonk zijn archeologie en genoot daar met volle teugen van. Waar lag zijn passie, welke vondsten staan in zijn geheugen gegrift?

Elke dinsdag een nieuwe aflevering over amateurs, zoekers, boeren en verzamelaars. Unieke verhalen vol vondsten, samenwerkingen en avonturen. Een kijkje in de ziel van mensen met en passie voor archeologie.

De podcast is te beluisteren via deze link: https://open.spotify.com/episode/7FLE2hQbME2b93EMV7w1MC

Gerke Holtrop
Gerke Holtrop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.