Op woensdag 22 juni a.s. wordt het 5e Schuilingcongres georganiseerd.
Bijzonder aan deze editie is de nauwe samenwerking met De Hondsrug UNESCO Global Geopark. De andere betrokken partijen zijn Hogeschool Van Hall Larenstein, Rijksuniversiteit Groningen en Historische Vereniging Annen.

Hoe kun je het integrale, samenhangende karakter van De Hondsrug zichtbaar maken, beschermen en versterken?

Een belangrijke vraag voor ons! Waarbij je niet alleen rekening moet houden met de fysisch geografische kenmerken. Ook de cultuurhistorische en natuurlijke elementen, die samenhangen met de eeuwenlange invloed die de bewoners hadden op het gebied, spelen een belangrijke rol.
Op basis hiervan is het congresthema ‘Het landschap als uitgangspunt’ tot stand gekomen. Berno Strootman (directeur Strootman Landschapsarchitecten en (oud) Rijksadviseur voor de Fysieke Leefomgeving) zal als key-note speaker dit thema toelichten. 

Hieronder vind je alle informatie over het programma met daarin een link om je aan te melden. Het wordt beslist een interessante en afwisselende dag!

Vorig artikelEen bijzonder gezinsuitje met Pinksteren
Volgend artikelWho built the megaliths on the Iberian Peninsula?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.