Rondleiding in het Drents

0
505
Diorama Hunebedcentrum

Juni staat in het teken van Gekleurd Grijs. Daarom kun je op dinsdag 14 of dinsdag 21 juni een speciale rondleiding volgen in het Hunebedcentrum waarbij je kennis maakt met misschien wel het meest Drentse erfgoed: de hunebedden. De rondleiding wordt gegeven door een Drentse gids die je ook wegwijs kan maken in de Drentse taal.

De rondleidingen starten om 13 uur in het Hunebedcentrum en zijn te volgen op vertoon van een regulier museumentreebewijs. Meld je van tevoren aan via communicatie@hunebedcentrum.nl om zeker te zijn van een plekje. Deze activiteit wordt georganiseerd in het kader van de thema maand Gekleurd Grijs in samenwerking met Het Drentse Landschap.

Met de activiteiten van Gekleurd Grijs nodigt Stichting Kunst & Cultuur (K&C) senioren in Drenthe uit actief deel te nemen aan kunstzinnige en creatieve activiteiten in de omgeving. Of het nu gaat om een kennismaking met kunst en erfgoed, deelname aan een workshop, een rondleiding in een museum of een bezoek aan een theater of bioscoop: Gekleurd Grijs biedt u volop mogelijkheden om in actie te komen! De hele maand juni worden dan talloze kunstzinnige en creatieve activiteiten georganiseerd in Drenthe. Bekijk de website voor het volledige programma. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.