Bijzondere foto’s over vervoer van een reuzenkei

0
251
Kei Exloo-02

Af en toe komen er bijzondere foto’s te voorschijn. Zo ook deze. Ze zijn van het vervoer van een reuzenkei uit een akker naar een onbekende bestemming. Op de bijschriften staat dat deze kei is gebruikt voor het herstel van een hunebed. We hebben helaas geen idee welk hunebed dat zou kunnen zijn. Weet iemand misschien waar deze kei is terechtgekomen? Mocht u dat weten dan zouden we de informatie graag ontvangen. u kunt een bericht sturen naar hwolters@hunebedcentrum.nl.

Kei Exloo-01
Kei Exloo-02
Kei Exloo-03
Kei Exloo-04
Kei Exloo-05
Kei Exloo-06
Kei Exloo-07

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.