Terug in de tijd tijdens het Oerweekend op 23 en 24 juli

0
357
Foto Frank Wiersema

Overal oermensen. Wol, amuletten, pijl en boog, vuur en verhalen. Waan jezelf terug in de oertijd. Ruik hun kleding, voel hun sieraden en ontdek hun gewoonten. Op zaterdag 23 en zondag 24 juli 2022 viert het Hunebedcentrum de prehistorie. Naast de speurtocht, de Oerverhalen-app, de interactieve spellen en onze expositie, geniet je dit weekend van extra veel oermensen. Vraag ze het oerhemd van het lijf, doe met ze mee en beleef de tijd van onze vroegste voorouders. Stap in één van de oudste verhalen van Nederland. 

Levende Geschiedenis 

Het Oerweekend vindt plaats in het Oertijdpark van het Hunebedcentrum. Daar stappen bezoekers letterlijk de prehistorie binnen door het bezoeken van verschillende prehistorische boerderijen. Tijdens het Oerweekend zijn de boerderijen goed gevuld en ontdekken bezoekers oergezellige huiselijkheid. Dat geeft de bezoeker de kans zich een leven voor te stellen zonder de gemakken van de huidige tijd. Levende en levendige geschiedenis voor jong en oud. De entreegelden blijven gelijk, voor de reguliere entreeprijs krijgt de bezoeker dus extra veel oerbeleving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.