Wandeling langs de zwerfstenen van Borger met een gids

0
526
Foto: Davado

Gerrit Eggink neemt je tijdens een wandeling mee langs diverse grote zwerfstenen in Borger. Hij zal vertellen hoe de zwerfstenen in Drenthe terecht zijn gekomen, waarom deze zo belangrijk zijn en wat onze voorvaderen met deze stenen gedaan hebben. In de zomervakantie van 2022 kun je met Gerrit meewandelen op 21 en 28 juli en 4, 11, 18 en 25 augustus. 

Deelname aan deze activiteit is gratis. Graag vooraf aanmelden voor deze activiteit via communicatie@hunebedcentrum.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De activiteit is bedoeld voor volwassenen en kinderen ouder dan 8 jaar. Je kunt je op de dag zelf melden bij de ingang van het museum om 13:30 uur. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.