Herfstwandelingen op landgoed Overcingel

0
296
Herfstwandelingen landgoed Overcingel Foto IVN Assen (1)

Het is herfst! Bomen verkleuren en laten hun bladeren vallen terwijl de eekhoorns op landgoed Overcingel nog druk bezig zijn hun wintervoorraad aan te vullen. De geur van paddenstoelen hangt in de lucht, dit is een prachtige tijd voor een wandeling over het landgoed. Deskundige gidsen nemen je mee en vertellen tijdens de excursie over bijzondere bomen en herfstvruchten die hier te zien zijn. 

De herfstwandelingen zijn op donderdag 3 november en zaterdag 12  november. Aanmelden voor deze wandeling is noodzakelijk en kan via de linken onderaan dit bericht. Na aanmelding krijg je een mail met de exacte startlocatie. De wandelingen met gids duren ca. 1,5 uur en zijn gratis. Al stellen we een vrijwillige bijdrage wel op prijs. Dit geld komt rechtstreeks ten goede aan landgoed Overcingel.

In de tuin van het landgoed is tevens de fototentoonstelling te zien Veranderend landschap met werk van fotograaf Sake Elzinga. Bekijk de tentoonstelling en geef na afloop je reactie op de tentoonstelling.

Bezoek je de tuin op eigen gelegenheid dan heb je een wandelkaart nodig. 

Aanmelden wandeling 3 november (start om 14.00 uur) Herfstwandeling landgoed Overcingel – (drentslandschap.nl)

Aanmelden wandeling 12 november (start om 14.00 uur) Herfstwandeling landgoed Overcingel – (drentslandschap.nl)

Herfstwandelingen landgoed Overcingel Foto IVN Assen (2)
Herfstwandelingen landgoed Overcingel Foto IVN Assen (3)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.