Stap terug in het verleden tijdens het Oerweekend, 22 en 23 oktober

0
552
Hunebedbouwers. Foto Frank Wiersema
Op 22 en 23 oktober stap je letterlijk terug in het verleden tijdens een bezoek aan het Hunebedcentrum. Dwaal over de verschillende prehistorische erven op het Oertijdpark en ontmoet onze oermensen tussen 11:00 en 17:00 uur. Zij tonen je verschillende prehistorische ambachten zoals aardewerk bakken, brons gieten of ijzer smeden. Ga zelf op ontdekking door de oertijd en leer boogschieten of vuur maken met vuursteen.

Speciale vertellingen door Oermensen
Zaterdag 22 en 23 oktober is het ook Verhalenweekend in Drenthe. Daarom zijn er speciaal tijdens het komende Oerweekend oermensen die verhalen vertellen over de prehistorie. De verhalen gaan over potentiële rampen waarbij de mens wordt getest op vindingrijkheid, creativiteit en doorzettingsvermogen.

Kinderen tot 13 jaar gratis
Het Hunebedcentrum doet mee aan Oktober Kindermaand. Daarom kunnen zowel kinderen tot en met 12 jaar en museumkaarthouders kunnen het Hunebedcentrum in het weekend van 21 en 22 oktober gratis bezoeken. Reserveren voor bezoek is niet nodig. Het complete programma met activiteiten en vertellingen is te vinden in de activiteitenkalender op Hunebedcentrum.nl
Frank Wiersema. IJzertijd boerderij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.